Актуално
22.12.2008

       Община Кюстендил подкрепя инициативата на Българска асоциация „Спорт за всички“ за популяризиране здравословния начин на живот и по традиция ще се включи в отбелязването на Световния ден на предизвикателството. Тази година ще превърнем месец май в месец за спорт и двигателна активност. Съвместно с Обединен детски комплекс, ТД „Осогово“, Обединени детски заведения сме планувани спортни празници, свободен достъп до спортен комплекс „Осогово” и туристически походи. Проявите са част от Общински спортен календар за 2017 г.
        От Община Кюстендил и Българска асоциация „Спорт за всички“ са осигурени поощрителни награди за участие.
       
ПРОГРАМАТА ЗА СПОРТНИ ЗАНИМАНИЯ В ОБЩИНА КЮСТЕНДИЛ ПРЕЗ МЕСЕЦ МАЙ  ПОСВЕТЕНИ НА МЕСЕЦ НА СПОРТА И ДЕНЯ НА ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВОТО 2017 ГОДИНА можете да видите тук.

      Община Кюстендил подкрепя инициативата на Българска асоциация „Спорт за всички“ за популяризиране здравословния начин на живот и по традиция ще се включи в отбелязването на Световния ден на предизвикателството. Тази година ще превърнем месец май в месец за спорт и двигателна активност. Съвместно с Обединен детски комплекс, ТД „Осогово“, Обединени детски заведения сме планувани спортни празници, свободен достъп до спортен комплекс „Осогово” и туристически походи. Проявите са част от Общински спортен календар за 2016 г. От Община Кюстендил и Българска асоциация „Спорт за всички“ са осигурени поощрителни награди за участие.
      ПРОГРАМАТА ЗА СПОРТНИ ЗАНИМАНИЯ В ОБЩИНА КЮСТЕНДИЛ ПРЕЗ МЕСЕЦ МАЙ  ПОСВЕТЕНИ НА МЕСЕЦ НА СПОРТА И ДЕНЯ НА ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВОТО 2016 ГОДИНА
можете да видите тук.

Във връзка с инициативата на Българска асоциация „Спорт за всички“ за популяризиране здравословния начин на живот, отворена през целия месец октомври, за поредна година Община Кюстендил ще се включи в отбелязването на световния ден на ходенето. Проявата е част от Общински спортен календар за 2015 г. Съвместно с ОДК, ТД „Осогово“ и клуб на спортиста ветеран сме планували походи, които са с различна трудност и продължителност, с цел същите да бъдат достъпни за всички желаещи, без ограничение във възраст, пол, ниво на физическа подготвеност, както и за хора в неравностойно положение.
            От Община Кюстендил и Българска асоциация „Спорт за всички“ са осигурени поощрителни награди за участие, които ще бъдат разпределени чрез томбола.
 МАРШРУТИ ЗА СВЕТОВНИЯ ДЕН НА ХОДЕНЕТО - Месец октомври 2015 можете да видите тук.


 

© 2022 Oбщина Kюстендил