Начало arrow Работни места arrow В Община Кюстендил
13.10.2015
      Фондация „Сийдър“ обявява конкурс  за длъжността „Логопед“- 1 бр. за Център за социална рехабилитация и интеграция в град Кюстендил. Всички лица, заинтересовани от работа в ЦСРИ – Кюстендил ще минават открит и прозрачен процес на подбор.    
Подаване на първоначален комплект документи:
      Подаване на първоначален комплект документи: 1.    Мотивационно писмо, в което се описва за каква длъжност се кандидатства и защо;
       2.    Автобиография – европейски вариант (CV);
Продължава...
 
23.09.2015
                                ПОКАНА ЗА ИЗРАЗЯВАНЕ НА ИНТЕРЕС

      Община Кюстендил кани потенциални кандидати за предоставяне на услугата „Ранна интервенция на уврежданията чрез създаване на Център за ранна интервенция на уврежданията” (позиция логопед) по Проект „Проект на Община Кюстендил за социално включване”, финансиран със заемни средства (Заем 7612 BG) от Международната банка за възстановяване и развитие в размер на 31.39 милиона евро по Проекта за социално включване. Подробна информация за Проекта за социално включване може да бъде намерена на електронната страница на Проекта: http://www.mlsp.government.bg/sip. Техническо задание за изпълнение на поръчката може да бъде намерено на електронен адрес www.kustendil.bg.

Продължава...
 
28.08.2015

ОБЯВА

Фондация „Сийдър” обявява конкурс за набиране  на специалисти за социална услуга „ Център за социална рехабилитация и интеграция”
 в град Кюстендил

 

 

Продължава...
 
14.08.2015
ОБЯВА

Дневен център за деца и младежи с умствени и физически увреждания “Вяра, Надежда, Любов”- Кюстендил обявява подбор на кандидати за следните позиции:
 
1. Медицинска сестра – 1 щат
2. Логопед – 1 щат

Продължава...
 
15.06.2015
ОБЯВЛЕНИЕ
ЗА ПРОВЕЖДАНЕ НА ПОДБОР НА ПЕРСОНАЛ ЗА  КОМПЛЕКС ЗА СОЦИАЛНИ УСЛУГИ, ЗВЕНО: „ЦЕНТЪР ЗА НАСТАНЯВАНЕ ОТ СЕМЕЕН ТИП ЗА ДЕЦА/ МЛАДЕЖИ С УВРЕЖДАНИЯ”, ГР. КЮСТЕНДИЛ, УЛ. ВЛАСИНА №3,  ЗА СЛЕДНАТА ДЛЪЖНОСТ:

СОЦИАЛЕН ТЕРАПЕВТ - 3 Щ. БР.
Продължава...
 
20.05.2015
ПОКАНА ЗА ИЗРАЗЯВАНЕ НА ИНТЕРЕС

Община Кюстендил кани потенциални кандидати за предоставяне на услугата „Допълнителна подготовка за равен старт в училище” (позиция педагог) по Проект „Проект на община Кюстендил за социално включване ”, финансиран със заемни средства (Заем 7612 BG) от Международната банка за възстановяване и развитие в размер на 31.39 милиона евро по Проекта за социално включване. Подробна информация за Проекта за социално включване може да бъде намерена на електронната страница на Проекта: http://www.mlsp.government.bg/sip.  Техническо задание за изпълнение на поръчката може да бъде намерено на електронен адрес : http//www.kustendil.bg/ Сайт на община Кюстендил.
Продължава...
 
20.05.2015
ПОКАНА ЗА ИЗРАЗЯВАНЕ НА ИНТЕРЕС

      Община Кюстендил кани потенциални кандидати за предоставяне на услугата „Допълнителна подготовка за равен старт в училище” (позиция медиатор) по Проект „(Проект на община Кюстендил за социално включване”, финансиран със заемни средства (Заем 7612 BG) от Международната банка за възстановяване и развитие в размер на 31.39 милиона евро по Проекта за социално включване. Подробна информация за Проекта за социално включване може да бъде намерена на електронната страница на Проекта: http://www.mlsp.government.bg/sip.  Техническо задание за изпълнение на поръчката може да бъде намерено на електронен адрес : http//www.kustendil.bg/ Сайт на община Кюстендил.
Продължава...
 
08.05.2015
Списък на класираните кандидат - потребители и определения индивидуален месеч бюджет (в часове), може да видите тук. От № 1 до № 112, класирани кандидат-потребители ще бъдат включени в социалната услуга „Личен асистент”, считано от 12.05.2015 година.
 
30.04.2015
      Фондация „Сийдър” обявява свободно работно място за длъжността „Управител на център за настаняване от семеен тип „Сияние” в гр.Кюстендил.
Продължава...
 
29.04.2015
     От тази седмица в деловодството на Община Кюстендил се приемат документи за петдесет работни позиции в обновения хотел „Кюстендил“.
Длъжностите  за хотел-ресторант са:
Маркетинг мениджър – висше образование, английски език, втори език е предимство, 2 години опит;
Рецепционисти - висше образование, английски език, втори език е предимство, 1 години опит;

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 81 - 90 от 216

© 2023 Oбщина Kюстендил