ОБЩИНСКА АДМИНИСТРАЦИЯ КЮСТЕНДИЛ / РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ | Политика за достъпност | Карта на сайта

bg BG en EN ru RU
IT3

IT3

По повод Черешова задушница на 26.05.2018г. (събота) ще бъде пусната извънредна автобусна линия, с цел улесняване придвижването на хората, пристигащи от селата и околността.

 Фирмата, извършваща превоза, е “Алимак” ЕООД.

Автобусът ще тръгне от спирката на пазара в 10.20 часа към новия Траурен парк, и ще продължи с редовната си линия по посока Грамаждано.

 За деня сe предвижда един курс, като цената на билета е 1 лев.

Споделете в социалните мрежи:

Предоставям на вниманието на заинтересованите страни Проект на Правилник за изменение и допълнение на Правилника за организацията и дейността на Общински съвет – Кюстендил, неговите комисии и взаимодействието му с общинската администрация и мотиви към него. Заинтересованите страни могат да подават писмени становища, мнения и предложения в деловодството на общината в 30 - дневен срок от настоящата публикация. Проекта може да видите тук.

 

Споделете в социалните мрежи:

На 25.04.2018 год. от 17:00ч. в заседателната зала на община Кюстендил се проведе Първо заседание на РАБОТНАТА ГРУПА НА ОБЩИНА КЮСТЕНДИЛ сформирана със Заповед № РД-00-377/11.04.2018 год. на Кмета на Община Кюстендил за оценка на проектни фишове за актуализиране на Инвестиционната програма на Община Кюстендил във връзка с изпълнение на процедура за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ BG16RFOP001-1.001-0391 „Изпълнение на Интегрирани планове за градско възстановяване и развитие” по Оперативна програма „Региони в растеж“ 2014-2020 г. приоритетна ос 1 „Устойчиво и интегрирано градско развитие”.

Функциите и задачите на Работната група са да разглежда, обсъжда, оценява и класира получени фишове с проектни идеи. С тях ще се актуализира и допълва Инвестиционната програма на общината, която се изпълнява по Оперативна програма „Региони в растеж“ 2014 - 2020.

 

Заповедта за сформиране на Работната група на Община Кюстендил, може да видите тук.

Приетите от Работната група Вътрешни правила за дейността ѝ по оценка на проектни фишове за актуализиране на Инвестиционната програма на Община Кюстендил, може да видите тук.

Протокола от Първо заседание на Работната група на Община Кюстендил, може да видите тук.

Споделете в социалните мрежи:

Община Кюстендил обявява прием на фишове за проектни идеи за включване в актуализираната инвестиционна програма на Община Кюстендил, която се изпълнява по Оперативна програма „Региони в растеж“ 2014 - 2020.

Заинтересованите лица, които могат да подават фишове за проектни идеи трябва да бъдат регистрирани или извършващи дейността си на територията на Община Кюстендил, юридически лица/ сдружения на собствениците (напр. собственик/ползвател на сграда/инфраструктура, НПО, сдружения на собствениците, публични институции, организации, формални групи граждани и т.н.).

Подаването на проектни фишове става по официален път в деловодството на Община Кюстендил, адрес: пл. „Велбъжд“ № 1 срещу входящ номер – на вниманието на Секретариата на Работната група/ръководителя на Междинното звено.

Краен срок за подаване на фишове:  26.07.2018 год., включително.

 

Обявата за прием на фишове за проектни идеи за включване в актуализираната инвестиционна програма на община Кюстендил, може да видите тук.

Фиша за проектна идея, може да видите тук.

Споделете в социалните мрежи:

Предоставяме на вниманието на заинтересованите лица празничните разписания на фирмите превозвачи, имащи сключен договор с Община Кюстендил за извършване на обществен превоз на пътници за датите:

07.05.2018г. може да видите тук

Споделете в социалните мрежи:

Община Кюстендил сформира нова Работна група за оценка на проектни фишове за актуализиране на Инвестиционната й програма по Приоритетна ос 1 „Устойчиво и интегрирано градско развитие“ на Оперативна програма „Региони в растеж“ 2014-2020.

В нея могат да участват представители само на заинтересованите страни – юридически лица /сдружения на собствениците, регистрирани или извършващи дейност на територията на общината Кюстендил.

 Работната група е с постоянен характер и се председателства от Ръководителя на Междинното звено по ОПРР госпожа Надя Каратова – зам.-кмет „Икономика и финанси“. Целта е оценяване на проектни фишове, с които да се актуализира Инвестиционната програма на община Кюстендил. Одобрената към момента е публикувана на следния интернет адрес:  http://bgregio.eu/programirane-i-otsenka/mrrb.aspx

 

Съставът на работната група следва да бъде между 5 и 25 лица.  Желаещите да участват в нея трябва да изпратят официално писмо до кмета на общината, срещу входящ номер на адрес: гр. Кюстендил, пл. „Велбъжд“ № 1 (деловодството).

Срокът е до 03.04.2018 год., включително.

 

Споделете в социалните мрежи:

Страница 4 от 4

Контакти

  078/ 55 11 66
  078/ 55 10 04
  гр.Кюстендил, пл. "Велбъжд" № 1
  БУЛСТАТ 000261517 

 

Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че получавате най-доброто изживяване от нашия уебсайт