ОБЩИНСКА АДМИНИСТРАЦИЯ КЮСТЕНДИЛ / РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ | Политика за достъпност | Карта на сайта

bg BG en EN ru RU

Покана за онлайн бизнес среща с германската компания ДРЕКСЕЛМАЙЕР

  • 09 Ное 2020

Уважаеми съграждани,

Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) съвместно със Службата по търговско-икономически въпроси (СТИВ) в гр. Мюнхен, организират уебинар „Онлайн бизнес срещи с германската компания ДРЕКСЕЛМАЙЕР“, който ще се проведе на 26 ноември 2020 г. от 11:00 ч. в онлайн формат, като работният език е английски. Събитието ще се проведе под егидата на Експортен хъб България.

Компанията ДРЕКСЕЛМАЙЕР е водещ доставчик на компоненти за автомобилната индустрия (кабелни компоненти, интериорни компоненти, батерии). Интересът на ДРЕКСЕЛМАЙЕР към българския бизнес е свързан с осъществяване на контакти с български поддоставчици и партньори от автомобилната индустрия. Участие в онлайн срещите от страна на германската фирма ще вземат г-н Гюркан Юлкер, вицепрезидент по покупките на DRÄXLMAIER Group; г-н Мартин Мутчлер, началник отдел покупки на интериорни системи на DRÄXLMAIER Group и г-жа Щефани Фесл-Домке, отдел покупки на интериор за аутомотив индустрията в DRÄXLMAIER Group.

Събитието е подходящо за предприятия, произвеждащи изделия посредством шприцоване на пластмаси с аутомотив стандарт, производители на естествени и изкуствени влакна, текстилни продукти (стелки/седалки за автомобилната индустрия), производители на покрития от дърво и фурнири; производители на кожарски продукти от естествена и изкуствена кожа, PVC, TPO.

По изискване на ДРЕКСЕЛМАЙЕР, българските предприятия, желаещи да осъществят бизнес контакти с компанията, е необходимо да се регистрират в официалния портал за потенциални доставчици/партньори на германската фирма: https://supplier.draexlmaier.com/en/supplier-portal/.

Желаещите да вземат участие могат да се регистрират на посочения линк:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc3KbdzqcxNHzUpjz4H3EoFAu_WKO7XNoc73QBn8DNeQ0E9VQ/viewform?usp=sf_link

 

Споделете в социалните мрежи:

Прочетена 1153 пъти Последно променена в 09 Ное 2020

Контакти

  078/ 55 11 66
  078/ 55 10 04
  гр.Кюстендил, пл. "Велбъжд" № 1
  БУЛСТАТ 000261517 

 

Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че получавате най-доброто изживяване от нашия уебсайт