Печат на тази страница

Не се предвиждат планирани присъединявания към електроразпределителната мрежа за област Кюстендил за периода 27-30.04.2020

Уважаеми колеги,

„ЧЕЗ Разпределение България“ АД не извършва планирани ремонти  по електроразпределителната мрежа oт 15.03.2020 г. Компанията осъществява единствено аварийни и превантивни ремонти по спешност и в условия на извънредно положение, за да поддържа надеждна и качествена услуга. В дружеството, обаче, продължават да постъпват искания за включване към електроразпределителната мрежа на обекти на граждани и фирми, които са провели последователно и законосъобразно всички процедури и са сключили съответните договори за присъединяване. Неизпълнението на подобни ангажименти от страна на дружеството може да доведе до икономически вреди, загуби на работни места, битови неудобства и др. Тъй като включването на обектите към мрежата изисква временни прекъсвания на електрозахранването, компанията реорганизира своята дейност и мобилизира служители за работа през нощта, за да не смущава ежедневието на потребителите. Прекъсванията за присъединяване на нови обекти ще се извършват в малките часове на денонощието – между 01:00 ч. и 05:00 ч., когато ще засегнат възможно най-малък брой активни потребители на електроенергия. Няма да се прекъсва услугата за болници, институции и администрации с обществена значимост.

За периода 27.04- 30.04.2020 г. на територията на област Кюстендил, обслужвана от "ЧЕЗ Разпределение България" АД, не се предвиждат планирани присъединявания към електроразпределителната мрежа.

Споделете в социалните мрежи:

Прочетена 1301 пъти Последно променена в 24 Апр 2020