ОБЩИНСКА АДМИНИСТРАЦИЯ КЮСТЕНДИЛ / РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ | Политика за достъпност | Карта на сайта

bg BG en EN ru RU

Днес се проведе срещата с директора на болница Лозенец Избрана

  • 08 Апр 2022

Днес, 08 април 2022 г. кметът на Община Кюстендил - Петър Паунов, бе домакин на работна среща на ръководния екип на УМБАЛ „Лозенец“ с общопрактикуващи местни лекари. На срещата присъстваха Радмила Рангелова - Зам.-кмет на Община Кюстендил, Доц. д-р Олег Чолаков и Д-р Величков - Директор на МБАЛ „Д-р Никола Василиев“ – гр. Кюстендил.
В рамките на срещата Директорът на болница „Лозенец“ - д-р Христо Стоянов презентира възможностите на болничното заведение, екипа и медицинското оборудване и апаратура пред кюстендилските си колеги, както и възможностите за дългосрочно партньорство за лечението на пациенти от цялата страна. Д-р Стоянов акцентира на добрите практики в клиниките и отделенията по кардиология , съдова хирургия, коремна хирургия, образна диагностика, АГ, неонатология, ортопедия и травматология, както и възможностите на лабораториите, оборудвани с най-съвременна техника.
Бяха представени и възможностите за специфични изследвания, диагностика, хирургически интервенции в клиниките и отделенията на болница „Лозенец“ .
Висококвалифицирани специалисти от болничното заведение ще бъдат в постоянен контакт с местните медици, които ще осъществяват долекуването на пациентите. По този начин ще се осигури по-качествено обслужване и по-добра грижа за пациента.
Повече информация за УМБАЛ „Лозенец“ гр. София, може да откриете в презентацията, след като проследите следната връзката Lozenetz-Presentation-web.pdf (lozenetz-hospital.bg)

Прочетена 171 пъти Последно променена в 08 Апр 2022

Контакти

  078/ 55 11 66
  078/ 55 10 04
  гр.Кюстендил, пл. "Велбъжд" № 1
  БУЛСТАТ 000261517