ОБЩИНСКА АДМИНИСТРАЦИЯ КЮСТЕНДИЛ / РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ | Политика за достъпност | Карта на сайта

bg BG en EN ru RU

Заключителна пресконференция по проект “Подобряване на материалната база на кухненски блок в Комплекс за социални услуги – Кюстендил чрез закупуване, доставка и монтаж на ново професионално оборудване и обзавеждане“, финансиран от Фонд Социална закри

  • 03 Юни 2021

На 03.06.2021 г. от 11:00 ч. в Заседателната зала на Община Кюстендил", пл. „Велбъжд” 1, град Кюстендил се проведе заключителна пресконференция по проект “Подобряване на материалната база на кухненски блок в Комплекс за социални услуги – Кюстендил чрез закупуване, доставка и монтаж на ново професионално оборудване и обзавеждане“, финансиран от Фонд Социална закрила.

            На публичното събитие бяха поканени журналисти, ръководителите на всички социални услуги на територията на Община Кюстендили, както и граждани на Община Кюстендил.

Пресконференцията бе открита от г-жа Радмила Рангелова -  Заместник – кмет „Социални услуги, програми и проекти“, която представи пред местните и регионални медии основната цел на проекта, която е подобряване качеството на предлаганите социални услуги на над 869 възрастни хора и такива в неравностойно положение, които не могат да си осигурят храна сами или с помощта на своите близки, поради финансови или битови затруднения.

Споделете в социалните мрежи:

Прочетена 747 пъти

Контакти

  078/ 55 11 66
  078/ 55 10 04
  гр.Кюстендил, пл. "Велбъжд" № 1
  БУЛСТАТ 000261517 

 

Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че получавате най-доброто изживяване от нашия уебсайт