ОБЩИНСКА АДМИНИСТРАЦИЯ КЮСТЕНДИЛ / РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ | Политика за достъпност | Карта на сайта

bg BG en EN ru RU

Отдаване на дървесина на корен

Документация по провеждане на търг с явно наддаване за продажба на стояща дървесина на корен за Обект № 21001 в землището на с. Дождевица може да видите тук.  Протокол, Заповед за класиране и Договор със спечелилия търга може да видите тук.

Документация по провеждане на търг с явно наддаване за продажба на стояща дървесина на корен за Обект № 21002 в землището на с. Граница, с. Богослов може да видите тук. Протокол, Заповед за класиране и Договор със спечелилия търга може да видите тук.

Документация по провеждане на търг с явно наддаване за продажба на стояща дървесина на корен за Обект № 21003 в землището на с. Блатец, с. Радловци и с. Лозно може да видите тук. Протокол, Заповед за класиране и Договор със спечелилия търга може да видите тук.

Документация по провеждане на търг с явно наддаване за продажба на стояща дървесина на корен за Обект № 21004 в землището на с. Дождевица, с. Лисец може да видите тук. Протокол, Заповед за класиране и Договор със спечелилия търга може да видите тук.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Документация по провеждане на търг с явно наддаване за продажба на стояща дървесина на корен за Обект № 20001 в землището на с. Радловци може да видите тук.

Протокол от дейността на комисията, провела явния търг за Обект № 20001 може да видите тук

Заповед за класиране на участниците може да видите тук

Договор на продаване на стояща дървесина на корен за обект №20001 може да видите тук

 

 

Споделете в социалните мрежи:

Контакти

  078/ 55 11 66
  078/ 55 10 04
  гр.Кюстендил, пл. "Велбъжд" № 1
  БУЛСТАТ 000261517