ОБЩИНСКА АДМИНИСТРАЦИЯ КЮСТЕНДИЛ / РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ | Политика за достъпност | Карта на сайта

bg BG en EN ru RU

ОП Общински имоти

ОП“ОБЩИНСКИ ИМОТИ“
Гр.Кюстендил
Ул.“Цар Освободител“64, ет.3
Тел.078/55 05 95
Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Директор
Елена Манчева

Стопанисва и управлява движими вещи и недвижими имоти, общинска собственост - пазари, платени паркинги, спортни обекти, съоръжения, търговски обекти, сгради и обособени части от такива, в това число и тези за извършване на извънболнична дейност, стопански инвентар, складове, открити и покрити терени.

Поддържа, управлява и модернизира предоставените му общински спортни обекти и съоръжения, които да отговарят на съвременните изисквания за водене на учебно- тренировъчна и спортно-състезателна дейност. Създава условия за предоставяне на спортни услуги на населението.

По определен от Общински съвет ред предоставя спортната база за задоволяване потребностите на спортните организации, учебните и детски заведения и развитието на спорта за всички, включително за хората с увреждания.

Извършва дейност по въоръжена и невъоръжена охрана на имущество, обекти, ценни пратки и товари, собственост на Община Кюстендил; оказва съдействие и охрана на длъжностни лица и служители от общинската администрация и Общински съвет - Кюстендил; охрана на общински мероприятия; контрол по спазване на заповедите на кмета на Община Кюстендил и наредбите на Общински съвет - Кюстендил, опазване на обществения ред и сигурност на територията на общината.

Предприятието осъществява и дейност по автогарово обслужване - автогарови услуги на пътниците и превозвачите в съответствие с Наредба № 33/03.11.1999г. за обществен превоз на пътници и товари на територията на Република България, издадена от Министерството на транспорта; стопанисва и управлява административната сграда на автогарата с обзавеждане, чакалня, диспечерски пункт и паркинг за престой на автобусите между курсовете, автогаров площад, автоспирки на територията на общината.

ОП „Управление на общински имоти" извършва и дейности, които са възложени на предприятието с актове на кмета на Общината и Общинския съвет.

Не могат да бъдат възлагани функции, представляващи част от административно - техническото обслужване на населението от общината.

Споделете в социалните мрежи:

Контакти

  078/ 55 11 66
  078/ 55 10 04
  гр.Кюстендил, пл. "Велбъжд" № 1
  БУЛСТАТ 000261517 

 

Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че получавате най-доброто изживяване от нашия уебсайт