ОБЩИНСКА АДМИНИСТРАЦИЯ КЮСТЕНДИЛ / РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ | Политика за достъпност | Карта на сайта

bg BG en EN ru RU

Обмен на иновации

  • 29 Окт 2019

            От 23 до 25 октомври 2019 г. в град Кнежа, обл.Плевен се проведе обмен на иновации по НП «Иновации в действие» между три училища от различни региони на България, но със сходни проблеми в образованието и възпитанието на подрастващите. Домакин на срещата бе ОУ «Васил Левски», град Кнежа, обл.Плевен. Гости и активни участници бяха Пето ОУ «Христо Ботев», град Кюстендил и СУ «Христо Смирненски», град Койнаре, обл.Плевен.

В продължение на три дни екипите на трите училища споделяха своя опит и добри практики за усъвършенстване на образователно възпитателния процес. Учители и ученици от училището - домокин показаха иновативни методи на работа в часове от общообразователната подготовка, занимания по интереси, изнесено обучение в общински институции, за постигане на високи резултати и успешна реализация.

На кръгла маса участниците споделиха и обсъдиха проблемите, предизвикателствата, методите на работа, традиционни и иновативни моменти в образователната дейност, мерки и дейности за утвържданване на иновативната дейност като водеща за постигане на по- високи резултати.

Поставено бе началото на едно успешно партньорство, което ще се развива и обогатява. В края на месец ноември домакин на такава инициатива ще бъде Пето ОУ «Христо Ботев», град Кюстендил, а наши гости и партньори - ОУ «Васил Левски», град Кнежа, обл.Плевен и ОУ «Антон Страшимиров“,  село Светлен, обл.Търговище.

Тези срещи допринасят както за развитието и усъвършенстването на училищата и техните екипи, така и за развитие и усъвършенстване на образователната система. Те популяризират и мултиплицират добрите иновации в образованието за постигане на по - високи резултати, за формиране на успешни личности.

Споделете в социалните мрежи:

Прочетена 1755 пъти

Контакти

  078/ 55 11 66
  078/ 55 10 04
  гр.Кюстендил, пл. "Велбъжд" № 1
  БУЛСТАТ 000261517 

 

Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че получавате най-доброто изживяване от нашия уебсайт