Начало
Избори за Народно събрание 2017г.
Община Кюстендил
КМЕТЪТ ВИ ЧУВА
Общински съвет
Кмет
Администрация
Бюджет
Административни услуги
Образование
Социални услуги
Култура
Празници в Кюстендил
КИНО
Програми и проекти
Обяви / Търгове
Транспорт
ОП "Ученическо хранене" - Кетъринг услуги
Младежки дейности и спорт
Туризъм
Работни места
Бизнес каталог
Населени места
Връзки
Контакти
Фото Галерия
Профил на купувача до 30.09.2014г.
Национална програма за енергийна ефективност в многофамилните жилищни сгради
Защитена зона за опазване на природните местообитания и на дивата флора и фауна "Долни Коритен"
Процедури по чл. 37в от ЗСПЗЗ за стопанската 2015/2016 година
28.09.2016

      ОИЦ – КЮСТЕНДИЛ ОРГАНИЗИРА СЕМИНАР ЗА ЗЕМЕДЕЛСКИ ПРОИЗВОДИТЕЛИ

      Областен информационен център – Кюстендил ще проведе семинар на тема: „Условия за кандидатстване по мярка 4.1 на Програмата за развитие на селските райони”. Семинарът ще се проведе на 30 септември (петък) от 11:00 ч. в Голямата зала на читалище „Братство 1869”, гр. Кюстендил.

      Подкрепата по мярка 4.1. се предоставя на територията на цялата страна за материални и нематериални инвестиции в земеделските стопанства. Очаква се приемът по мярката да стартира на 17 октомври с променени условия. Сред новостите за предстоящия прием са инвестициите за напояване, критериите за оценка, максималния размер на допустимите разходи, които може да има по един проект, а също така и максималния интензитет на финансовата помощ.

      Информацията ще бъде представена от Ивайло Асенов, експерт по Програмата за развитие на селските райони (ПРСР). Освен по темата на семинара, поканеният от ОИЦ – Кюстендил лектор ще бъде на разположение да отговаря на всякакви въпроси, свързани с ПРСР.

      Семинарът е предназначен за земеделски производители от област Кюстендил. На семинара могат да присъстват и всички граждани, които проявяват интерес към кандидатстване и изпълнение на проекти по ПРСР 2014 – 2020 г.

      Участието е безплатно и не се изисква предварителна регистрация. При необходимост от допълнителна информация може да се обръщате към ОИЦ – Кюстендил на тел. 078/ 52 02 12.

      Семинарът е част от инициативата „Европейските фондове в подкрепа на селското стопанство”, която се провежда от ОИЦ – Кюстендил. Инициативата  ще приключи на 1 октомври (събота) по време на ежегодния общински Празник на плодородието с открита приемна и други инициативи на Центъра.

      ОИЦ – Кюстендил е част от Мрежата от 28 информационни центъра за популяризиране на Европейските структурни и инвестиционни фондове в България.




 
< Предишна   Следваща >

© 2017 Община Кюстендил