Начало arrow Работни места arrow Обявени в Бюро по труда - Кюстендил
КОНКУРС ЗА ПЕРСОНАЛ
      Във връзка с изпълнение на проект „Проект на Община Кюстендил за социално включване” № РД 09-57/15.06.2011г., финансиран със Заемни средства /Заем 7612 BG/ от Международната банка за възстановяване и развитие по Проект за социално включване към Министерство на труда и социалната политика, Община Кюстендил кани потенциални кандидати за предоставяне на услугата „Интеграция на децата в детските градини и в предучилищните групи/класове”. Повече информация, можете да видите тук. Срокът за подаване на документи е 19.09.2014г.
 
      Списък на оценени и класирани кандидати за медицинска сестра в услугата „ЦНСТ за деца и младежи с увреждания” по проект „Създаване на социални услуги в среда, близка до семейната за деца с увреждания в община Кюстендил”, по схема за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ BG051PO001-5.2.12 "Да не изоставяме нито едно дете",Компонент 2: „Разкриване на социални услуги в общността", може да видите тук.
 

Свободните работни места обявени в Бюро по труда Кюстендил, може да изтеглите от тук

(Подробна информация за работните места в гр. Кюстендил може да получите в Дирекция "Бюро по труда" - ул."Демокрация" 44, етаж 7, ст. 3 и ст.7, тел.: 078/ 55-04-84, e-mail: Този е-мейл адрес е защитен от спам ботове, трябва ДжаваСкрипт поддръжка за да го видите )

Продължава...
 

 Заповед на кмета на Община Кюстендил относно мерките и контрола по опазването на лечебните растения, растящи в земеделски земи и гори на територията на Община Кюстендил може да видите тук

 Oперативна програма „Регионално развитие” финансира изпълнение на мерки за енергийна ефективност в многофамилни жилищни сгради.  Финасова помощ за изпълнение на мерки за енергийна ефективност ще получават Сдружения на собственици, регистрирани по реда на Закона за управление на етажната собственост в съответната общинска администрация и в регистър БУЛСТАТ. За повече информация вижте тук и тук.

 Новите банкови сметки на Община Кюстендил, считано от 01.01.2012г. може да видите тук

 Публичен регистър на общинската собственост

 Актуална информация за кадастър, регулация и устройствени зони за  гр. Кюстендил  може да видите тук
Този сайт е изцяло с информационен характер!!!

 078/551211 - Това е телефонът, на който всеки може да сигнализира при съмнения за злоупотреби или нарушители в частните земеделски имоти.
Сигнали подавайте и на телефонът на полицията – 166.

 Здравни програми в "Стримон СПА Клуб" гр. Кюстендил
 може да видите тук


© 2014 Община Кюстендил