Начало arrow Работни места arrow Обявени в Бюро по труда - Кюстендил
КОНКУРС ЗА ПЕРСОНАЛ
      Във връзка с изпълнение на проект „Проект на Община Кюстендил за социално включване” № РД 09-57/15.06.2011г., финансиран със Заемни средства /Заем 7612 BG/ от Международната банка за възстановяване и развитие по Проект за социално включване към Министерство на труда и социалната политика, Община Кюстендил кани потенциални кандидати за предоставяне на услугата „Интеграция на децата в детските градини и в предучилищните групи/класове”. Повече информация, можете да видите тук. Срокът за подаване на документи е 19.09.2014г.
 
      Списък на оценени и класирани кандидати за медицинска сестра в услугата „ЦНСТ за деца и младежи с увреждания” по проект „Създаване на социални услуги в среда, близка до семейната за деца с увреждания в община Кюстендил”, по схема за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ BG051PO001-5.2.12 "Да не изоставяме нито едно дете",Компонент 2: „Разкриване на социални услуги в общността", може да видите тук.
 

Свободните работни места обявени в Бюро по труда Кюстендил, може да изтеглите от тук

(Подробна информация за работните места в гр. Кюстендил може да получите в Дирекция "Бюро по труда" - ул."Демокрация" 44, етаж 7, ст. 3 и ст.7, тел.: 078/ 55-04-84, e-mail: Този е-мейл адрес е защитен от спам ботове, трябва ДжаваСкрипт поддръжка за да го видите )

Продължава...
 


© 2014 Община Кюстендил